Γλώσσα

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Χειμώνας 2012-2013

Η ημερίδα αφιερωμένη στην προσωπικότητα της Αγίας Φιλοθέης, Προστάτιδας του Συνδέσμου μας  που ήταν προγραμματισμένη για τις 5 Νοεμβρίου 2012, αναβλήθηκε λόγω απεργιών των μέσων μαζικής μεταφοράς και των ταξί. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, Θεού θέλοντος, την 30η Νοεμβρίου, ημέρα Παρασκευή, στις 5:30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ, λεωφόρος Αμαλίας 10, στο Σύνταγμα (απέναντι από την είσοδο του Εθνικού κήπου). Ομιλητές θα είναι ο κ. Δ. Γόνης, ομότιμος καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, η κ. Ζ. Γκενάκου, καθηγήτρια Πανεπιστημίου και η κ. Ν. Πανσελήνου, ομότιμος καθηγήτρια της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών.
 
Την 15η Δεκεμβρίου, ημέρα Σάββατο, προγραμματίζουμε ημερήσια εκδρομή στη Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Μακρινού, Βήλια, Ελευσίνα, Ιερά Μονή Παναγίας Γοργοεπηκόου για εσπερινό. Αναχώρηση 8:00 το πρωί από το άγαλμα Κολοκοτρώνη, στην οδό Σταδίου. Τιμή συμμετοχής με το μεσημεριανό φαγητό, 30 ευρώ.
 
Την 3η Φεβρουαρίου 2013, ημέρα Κυριακή και ώρα 5:30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ, λεωφόρος Αμαλίας 10 στο Σύνταγμα, θα έχουμε μια γιορταστική εκδήλωση και το κόψιμο της βασιλόπιτας του Συνδέσμου μας. Τιμή συμμετοχής 20 ευρώ.
 
Η συμμετοχή σας στις εκδηλώσεις του Συνδέσμου θα μας δώσει μεγάλη χαρά και δύναμη για να συνεχίσουμε και εντείνουμε τις προσπάθειές μας.


Copyright © 2009