Γλώσσα

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Άνοιξη 2012

       
Αγαπητές μας Φίλες,
 
   Με τη βοήθεια του Θεού, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση  για την κοπή της βασιλόπιτας του Συνδέσμου μας  που έγινε στις 9 Ιανουαρίου 2012 σε αίθουσα του Μεροπείου Ιδρύματος στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου στην περιοχή της Ακροπόλεως.
   Την πίτα μας ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης π. Ιερόθεος Αργύρης, ιεροκήρυκας  της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, ενώ η κυρία Ορφανίδου, μέλος του Συνδέσμου μας, ανέπτυξε το θέμα του χρόνου με έμφαση στην εσχατολογική θεώρηση του.( Η ομιλία έχει καταχωρηθεί στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου). Την εκδήλωση πλαισίωσε με τα κάλαντα και όμορφα τραγούδια ομάδα νέων μουσικών που προσφέρθηκαν για να μας διασκεδάσουν. Ήταν μια ξεχωριστή ευκαιρία για τα μέλη μας.
 
Στη συνέχεια θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το πρόγραμμα του Συνδέσμου μας μέχρι τέλη Ιουνίου.

1. Στις 19 Φεβρουαρίου, ημέρα Κυριακή,  μνήμη της Αγίας Φιλοθέης, θα τιμήσουμε την Προστάτιδα του Συνδέσμου μας  με τη συμμετοχή μας στη Θεία Λειτουργία με Αρτοκλασία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Μακρυγιάννη, στάση μετρό Ακρόπολη. Μετά τη Θεία Λειτουργία θα πάμε για καφέ στο εστιατόριο που υπάρχει εντός του μουσείου της Ακροπόλεως. Θα υπάρξει ίσως ευκαιρία να επισκεφτούμε και τα εκθέματα του μουσείου.           
                           
 2.  Την Τρίτη, 6 Μαρτίου, θα γίνει η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και Αρχαιρεσίες για την  
 ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Επειδή όμως δεν θα υπάρξει, ως συνήθως απαρτία, η Γενική Συνέλευση   θα επαναληφθεί την Τρίτη 13 Μαρτίου 2012. Όσες κυρίες ενδιαφέρονται για να μπουν το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα 210 7704985 ή 6977801711 μέχρι τις 5 Μαρτίου 2012.

 3. Το Σάββατο 28 Απριλίου 2012, θα πραγματοποιήσουμε, πρώτα ο Θεός, ημερήσια προσκυνηματική εκδρομή στην Εύβοια. Τιμή συμμετοχής με το μεσημεριανό φαγητό 35 ευρώ. Αναχώρηση από άγαλμα Κολοκοτρώνη 7:30πμ.

 4.Το Σάββατο 9 Ιουνίου έως και Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012  προγραμματίζουμε τριήμερη εκδρομή στη Βόρειο Ελλάδα και συγκεκριμένα Καστοριά- Φλώρινα- Πρέσπες.  Η εκδρομή θα γίνει με το ταξιδιωτικό γραφείο ANASSA TRAVEL και θα στοιχίσει 190 ευρώ για  γκρουπ 30 ατόμων και άνω. Η τιμή αυτή περιλαμβάνει το πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό σε ξενοδοχείο της Καστοριάς και ημιδιατροφή. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 16/5, με προκαταβολή 100 ευρώ. Το πρόγραμμα της εκδρομής έχει αναρτηθεί στην ιοστοσελίδα του Συνδέσμου. Θα ξεκινήσουμε από την οδό Σταδίου (άγαλμα Κολοκοτρώνη) στις 7:00 το πρωί.
  
 5.  Η λήξη αυτής της χρονιάς θα γίνει με Ημερίδα αφιερωμένη στην προσωπικότητα της Αγίας Φιλοθέης,   Προστάτιδας του Συνδέσμου μας. Η εκδήλωση αυτή θα γίνει τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012, 18:00 στην αίθουσα του Μεροπείου Ιδρύματος, Διονυσίου Αρεοπαγίτου 45, στάση μετρό “Ακρόπολης”.
        
        Παραλούμε τις κυρίες που ενδιαφέρονται για τις εκδηλώσεις μας να επικοινωνούν με κάποια από τις κυρίες, μέλη του ΔΣ:  Μέτα Γκουβούση 210 4513 845, Πόπη Κωνσταντινίδη 210 6912160, Ευγενία Χαραλαμποπούλου 210 7704985 και Λέττα Ψιλογιάννη 210 9430458
Η συμμετοχή σας στις εκδηλώσεις του Συνδέσμου θα μας δώσει μεγάλη χαρά και δύναμη για να συνεχίσουμε και να εντείνουμε τις προσπάθειές μας.
   
                                          Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 
                  Η Πρόεδρος                                                   Η Γενική Γραμματέας
Ευγ. Αντωνοπούλου-Χαραλαμποπούλου            Ελένη Σκουληκάρη- Αθανασίου


Copyright © 2009